Betalning

Vår butik accepterar Visa och Master Credit Card.

Använda ditt kreditkort

1. På din kundvagnssida, klicka på "kolla in" efter granskning av dina föremål.

2. På sidan Beställningsinformation väljer du Kreditkort under Betalningsmetoder.

3. Klicka på "Fortsätt kassa" och fyll i din kreditkortsinformation (Kortnummer, Utgångsdatum och Säkerhetskod).

4. När du har fyllt i dina betalningsuppgifter klickar du på Fortsätt för att slutföra betalningen för dina varor.

Alla dina kreditkortsuppgifter lagras säkert av Payment Gateway och inte Vår butik. Betalning med kreditkort via Payment Gateway är ett snabbt, säkert och bekvämt sätt att beställa från oss.

Att använda ett kreditkort är fortfarande din bästa satsning på säkerhet, men innan du faktiskt lägger en beställning på vår webbplats, läs noga följande vanliga frågor:

1. Varför betalar du med kreditkort säkrare än att betala med check, kontanter eller betalkort?

Om du har obehörig debitering på ditt kreditkort är ditt ansvar begränsat. Faktum är att vissa kreditkortsutgivare och webbplatsoperatörer säger att de under vissa omständigheter även betalar det här beloppet för dig.

2. Vad är andra skäl att betala med kreditkort?

Du kan spara pengar genom att använda ett kreditkort om du betalar ut det helt när räkningen kommer. Betalningar med kreditkort gör att du kan behålla betalningsbeloppet på ditt bankkonto och tjäna ränta tills din kreditkortsregning för dessa betalningar kommer att gälla. Dessutom ger vissa kreditkortsutgivare dig utökade garantier eller andra fördelar för inköp som gjorts med kortet.

3. Hur kan du skydda mot obehörig användning av ditt kreditkorts kontonummer?

Kontrollera noggrant och snabbt dina kreditkortsutlåtanden när de anländer. Om du identifierar eventuella oegentligheter borde du omedelbart hämta dessa till kreditkortsutgivarens uppgift per telefon och skriftligen.

4. Är det säkert att ange mitt kortnummer online?

Du kan säkert ange hela ditt kreditkortsnummer via vår säkra server, vilken krypterar all inlämnad information. Vårt säkra serverprogramvara (SSL) är branschstandarden och bland den bästa mjukvaran som finns tillgänglig idag för säkra handelstransaktioner. Den krypterar all din personliga information, inklusive kreditkortsnummer, namn och adress, så att den inte kan läsas eftersom informationen reser via Internet. Alla våra kreditkortsuppgifter lagras på en säker, dedikerad databas.