Rea på skor från Nike

Nike skor är tillverkade för dig som är aktiv och är därför även designade med komfort och funktion i åtanke. Nikeloggan är dessutom riktigt snygg och blir en självklar detalj på sneakers. Välj din favorit bland färger som rött, lila, svart, blått och rosa. Matcha dina Nikes med en sportslig outfit från samma varumärke och du kommer vara både bekväm och snygg samtidigt.

Vårt tillvägagångssätt

Vår vision från början var att tillhandahålla en hemstad med specialitetserfarenhet till alla löpare, var som helst. För att göra den här visionen till en verklighet, samlade vi det finaste urvalet av Nike-löparskor tillgängliga, som tillhandahöll premier produktutbildning till vår personal, grundade en utmärkt kundservice och tillhandahöll hjälpsamma online-resurser. Dessa tillgångar kombinerades och gjordes lätt tillgängliga, så att våra löpande vänner kunde göra de allra bästa valen från ett företag som gör löpare prioriterat. Vårt mål är att ge det bästa värdet inom löpande industri och enligt vår uppfattning är detta bäst tillhandahållet genom utmärkt service.

Dedikation till våra anställda

Inget av ovanstående händer utan en underbar personal av mycket begåvade och mycket dedikerade människor. Snälla, positiva och ärliga människor som har kul på vägen. Människor som har en passion för att göra det rätta och hjälpa andra att följa efter. Vi försöker göra vårt bästa för att uppmuntra och belöna personal som tar initiativet att leverera en exceptionell erfarenhet.

Värdekompass

Integritet - Gör det rätta
Passion - För människor, för samhälle, för arbete, för sporten
Kunskap - Ge användbar, korrekt information och kvalitetshjälp
Hälsa - Balans i alla saker