Retur och Utbyte

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp

Vänligen kontrollera det så snart som möjligt efter mottagandet och vänligen öppna inte tillbehör innan du kontrollerar huvudartikelen för storlek. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp så byter vi gärna ut eller returnerar det enligt denna avkastningspolicy. Vi ger dig en ersättning eller en fullständig återbetalning.

1. Retur

Vi tillåter endast en komplett återbetalning för föremål som har problem orsakat av oss.

Om returpaketet inte innehåller alla tillbehör och delar som den levererats med, kommer kostnaden för tillbehören och delarna att dras av från det totala produktpriset och kan endast garantera en partiell återbetalning.

Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalningen beror på "Till skillnad från" kommer fraktkostnaden att dras av från det totala produktpriset.

2. Utbyten

Vi accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 30 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet. Vänligen kontakta oss med ditt Order-ID och en av våra medarbetare hjälper dig. Om du vill byta ut varor till en annan stil, måste du returnera dina artiklar för återbetalning (enligt returpolicy) och placera en ny order för den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returposten och för fraktkostnaderna för fraktkostnaderna för att skicka ut de bytte artiklarna till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

3. Återbetalningar

Om ett bidrag betalas till dig betalar vi pengarna med samma metod som du ursprungligen använde för att betala för ditt köp. Om en återbetalning inte kan göras till den ursprungliga betalningsmetoden kommer en check att höjas till adressen i ordern (förutom vid fullständigt eller delvis inköp av varor med hjälp av ett presentkort, enligt nedan).

Om någon produkt som köpts med ett presentkort utbyts mot en produkt med lägre pris, kommer eventuella pengar att utfärdas som ett presentkort (eller e-voucher). Om ditt köp delbetalats delvis på presentkortet och ett återbetalning betalas till dig, kommer ditt presentkort att återbetalas upp till kortets ursprungliga värde, vilket eventuellt utestående belopp som betalas efter detta kommer att återbetalas via den andra betalningsmetoden som ursprungligen användes för ditt köp . Om du inte längre har presentkortet som används för att köpa de returnerade godorna, kommer vi att ge dig ett nytt presentkort till det värde som betalas till dig upp till summan av kortets ursprungliga värde.

När en återbetalning har utfärdats får du ett bekräftelsemail som anger det belopp som har återbetalats och det föremål som vi fått tillbaka.

Vi strävar efter att behandla alla avkastningar så snabbt som möjligt och du bör få bekräftelse om detta inom en vecka efter att ha returnerat varan. Observera att om du har fått vår fria postadress, kan det ta upp till 14 dagar på grund av den extra tid det tar för freepost-föremål att få en bekräftelse på din återbetalning. Observera att vid tuffa tider på året, såsom helgdagar, kan dessa tider öka.

4. Felaktiga föremål

I det osannolika fallet att din produkt utvecklar ett fel inom en kort och rimlig period från mottagandet kan du returnera det till oss och om vi finner det felaktigt ska vi byta ut det för dig. Om felet beror på överdriven slitage eller oavsiktlig skada, kommer du inte att vara berättigad till utbyte. Om det visar sig vara felaktigt betalar vi även dina postkostnader i form av en check. Observera att vi inte kan göra några konkreta löften att byta ut ett föremål, eller utfärda ett postbidrag, tills vi har sett och utvärderat föremålet.